Diensten

Oplossingen die jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen.

Of het nu gaat om webshops, websites, mobiele apps, grafisch ontwerp of automatisering. Wij combineren innovatie met een duidelijke focus op gebruiksvriendelijkheid.

Websites op maat

Websites op maat

Eenvoudig, doelgericht, jouw online succes.

Op zoek naar een website die je merk tot leven brengt? Digital KISS ontwerpt en ontwikkelt websites die perfect aansluiten bij jouw huisstijl en doelen. Onze focus op eenvoud en gebruiksgemak zorgt voor een naadloze gebruikerservaring. Ontdek hoe onze webontwikkeling jouw online aanwezigheid kan verbeteren. Digitaal uitblinken? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Meer lezen
Innovatieve apps

Innovatieve apps

Apps met gebruikerservaring als hoogste prioriteit.

Digital KISS is jouw partner voor App Development met een “mobile-first” benadering. Wij bouwen innovatieve cross-platform apps die meer gebruikerinteractie mogelijk maken en je helpen je zakelijke doelen te behalen. Laten we samen jouw app-idee tot leven brengen en uitblinken in de digitale wereld!

Meer lezen
Klantvriendelijke webshops

Klantvriendelijke webshops

Online verkopen, vereenvoudigd.

Bij Digital KISS streven we ernaar om groeiende bedrijven te ondersteunen met gebruiksvriendelijke webshops die niet alleen producten verkopen, maar ook de klantbetrokkenheid vergroten. We creëren winkelervaringen die jouw klanten aanspreken en tegelijkertijd conversies stimuleren.

Meer lezen
Intuïtieve ontwerpen

Intuïtieve ontwerpen

Ontwerpen die naadloos aansluiten op jouw huisstijl

Bij Digital KISS zijn we experts in het ontwerpen van intuïtieve en gebruiksvriendelijke interfaces die naadloos aansluiten op jouw merkidentiteit. Onze focus ligt op het creëren van aantrekkelijke designs die gebaseerd zijn op doordachte UX-principes, waardoor jouw digitale aanwezigheid positief opvalt.

Meer lezen
Bedrijfsprocessen automatiseren

Bedrijfsprocessen automatiseren

Efficiëntie door slimme automatisering.

Bij Digital KISS zijn we gespecialiseerd in het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je weet wel, die dagelijkse taken die veel tijd in beslag nemen maar eigenlijk perfect door slimme systemen kunnen worden afgehandeld. Onze backend developers zijn als digitale goochelaars; ze zorgen ervoor dat jouw bedrijf soepel draait, terwijl jij je kunt concentreren op het laten groeien van jouw bedrijf.

Meer lezen

Ontdek ons werk

Tulip Tours Holland

Boekingsplatform

Tulip Tours Holland

Discover beautiful Dutch Tulip Fields

Ooit al een keer de tulpenvelden in Nederland willen bezoeken? Dan moet je bij Tulip Tours Holland zijn. Via het volledig op maat gemaakte boekingsplatform kunnen bezoekers eenvoudig tours en trips boeken. Een koppeling met het centrale voorraadsysteem zorgt ervoor dat boekingen vlekkeloos verlopen.

Bekijk onze cases
Digital KISSES

Wil je een
Mobiele App
laten ontwikkelen? Plan een informeel gesprek in met ons!