Bedrijfsprocessen automatiseren

Onze backend developers automatiseren repetitieve taken om jouw bedrijf slimmer en soepeler te laten draaien. We helpen je meer te bereiken met minder inspanning, met tijd- en geldbesparing tot gevolg.

Onze technologie

Digital KISS is een specialist op gebied van slimme backend oplossingen. We maken gebruik van NestJS, Google Firebase en NextJS, drie krachtige tools die de ruggegraat vormen van onze maatwerkoplossingen. Zo ontwikkelen we koppelingen met meerdere applicaties, data-driven company dashboards en op maat gemaakte mail campagnes. En dat allemaal binnen de kaders van de AVG-wetgeving.

API-Koppelingen op maat met NestJS

NestJS biedt veilige en schaalbare API-koppelingen. Het framework waarborgt beveiliging met gegevensvalidatie en gebruikersverificatie, terwijl het schaalbaarheid faciliteert door modulaire uitbreidingen. Ideale keuze voor bedrijven die meerdere applicaties en systemen aan elkaar willen verbinden.

Backends powered by Google Firebase

Een alles-in-één platform voor cloudopslag, authenticatie, scripts en realtime databases, waardoor app-ontwikkeling efficiënter wordt. Firebase biedt een schaalbare, veilige cloud database die gemakkelijk integreert met apps en websites en voldoet aan alle privacywetgevingen (AVG).

Backends op maat met NextJS

Next.js biedt niet alleen krachtige frontend-mogelijkheden, maar kan ook als backend op maat fungeren, waardoor het de ontwikkeling van robuuste en veilige webapplicaties vereenvoudigt. De geïntegreerde beveiligingsmaatregelen, samen met efficiënte laadtijden, zorgen voor een betrouwbare gebruikerservaring. Ideaal voor projecten met een frontend en backend.

Wat doen we precies?

Onze aanpak begint met een diepe duik in jouw bedrijfsprocessen. We analyseren wat handmatig, repetitief of tijdrovend is, en vinden slimme manieren om deze taken te automatiseren. Samen ontwikkelen we maatwerkoplossingen die precies passen bij jouw bedrijfsbehoeften. Onze doelgerichte benadering zorgt ervoor dat we alleen de processen automatiseren die écht een verschil maken. Het resultaat? Jij bent minder tijd kwijt aan saaie, repetitieve taken en krijgt meer tijd om te focussen op groei en innovatie.

Onze werkwijze

1. Strategie

Wat ons betreft kan het altijd over strategie gaan! Samen met de klant bepalen we keer op keer wat het doel is en hoe we dit doel zo snel en eenvoudig mogelijk kunnen behalen. Hierover in gesprek blijven werkt goed en daarom sturen we op blijven praten.

2. Functioneel ontwerp

Dit proces betreft het gedetailleerd uitwerken van de gewenste functionaliteiten, gebruikerservaring en workflows. Hierdoor krijgen zowel wij als jij een helder beeld van hoe de uiteindelijke oplossing eruit zal zien en functioneren.

3. Ontwikkeling

We implementeren het ontwerp, waarbij we privacy, vindbaarheid, beveiliging en gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel houden. We nemen je stap voor stap mee in het ontwikkelingsproces, zodat we flexibel kunnen inspelen op veranderende behoeften.

4. Beheer

Na oplevering komt beheer. Uit ons ervaring is gebleken dat digitale projecten die constant gemonitord en preventief onderhouden worden winnen van de rest. Wij zijn trots en zuinig op onze producten en willen ze daarom ook goed houden.

Cases

Digital KISSES

Wil je een
Mobiele App
laten ontwikkelen? Plan een informeel gesprek in met ons!