Agency

We keep it simple, you get the software

Een digital agency gespecialiseerd in webshops, websites en apps. We ontwikkelen moderne en eenvoudige applicaties met functionele meerwaarde.

Foto van Leendert
  • Sam

    Full stack developer

  • Leendert

    UI & UX designer

  • Joost

    Front end developer

Wij zijn Digital KISS

Een digital agency gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne websites, webshop en applicaties. Bij ieder nieuw project kijken we samen naar de beste oplossing die aansluit op de wensen en behoeften van de klant.

"We zien veel ondernemers die moeite hebben met het laten floreren van hun digitale producten. Daarom zeggen wij: laat dat maar aan ons over!"

Bij Digital KISS draait alles om Keeping It Simple

Digital KISS - Keep It Simple Software - staat voor eenvoud in de breedste zin van het woord. Eenvoudig in communicatie en samenwerking. Maar ook eenvoudige oplossingen bedenken voor een specifieke doelgroep. Digital KISS is jouw ideale partner als je op zoek bent naar een partij die je met een laserfocus helpt om jouw digitale producten uit te bouwen en onderhouden. Gaan we samen jouw bedrijf digitaal laten uitblinken?

We zijn gek op ééntjes en nulletjes!

Met eentjes en nulletjes bedoelen we natuurlijk software schrijven. Voor jou misschien een koppijn, voor ons oprecht een passie. Alles op het gebied van (3D) webdesign, mobile apps, slimme algoritmes, dashboards en webshops maakt ons enthousiast. Op zoek naar een partij die jouw digitale producten naar een hoger niveau kan tillen?

Lees meer over onze services

Onze werkwijze

1. Strategie

Wat ons betreft kan het altijd over strategie gaan! Samen met de klant bepalen we keer op keer wat het doel is en hoe we dit doel zo snel en eenvoudig mogelijk kunnen behalen. Hierover in gesprek blijven werkt goed en daarom sturen we op blijven praten.

2. Ontwerp

Tijdens het ontwerpproces bepalen we samen met de klant wat de gewenste uitstraling is en voor wie het bedoeld is. Daarnaast bepalen we hoe we de doelgroep het beste kunnen bereiken en aanspreken, maar ook blijven boeien en binden.

3. Ontwikkeling

We zijn developers in hart en nieren! Dit is ons ware specialisme. Samen met de klant vertalen we alle problemen en ideeên naar een functioneel ontwerp. Daarnaast houden we rekening met privacy, vindbaarheid, beveiliging en gebruiksvriendelijkheid.

4. Beheer

Na oplevering komt beheer. Uit onze ervaring is gebleken dat digitale producten die constant gemonitord en preventief onderhouden worden winnen van de rest. Wij zijn trots en zuinig op onze producten en willen ze daarom ook goed houden.

Digital KISSES

Wil je een
Mobiele App
laten ontwikkelen? Plan een informeel gesprek in met ons!