Cases

Webshops, websites en apps op maat

Projecten die volledig door ons zijn ontwikkeld. Een combinatie van creativiteit, technologie en mooie samenwerkingen. Dit zijn de projecten waar wij het aller trotst op zijn.

Filter op categorie

Tulip Tours Holland

Boekingsplatform

Tulip Tours Holland

Discover beautiful Dutch Tulip Fields

Ooit al een keer de tulpenvelden in Nederland willen bezoeken? Dan moet je bij Tulip Tours Holland zijn. Via het volledig op maat gemaakte boekingsplatform kunnen bezoekers eenvoudig tours en trips boeken. Een koppeling met het centrale voorraadsysteem zorgt ervoor dat boekingen vlekkeloos verlopen.

Bekijk Tulip Tours Holland
Swiss Clean

E-Commerce

Swiss Clean

Jouw partner in autoverzorging

Swiss Clean is een bedrijf dat gespecialiseerd is in autoverzorging. De op maat gemaakte webshop zorgt ervoor dat Swiss Clean haar producten gemakkelijk aan de man kan brengen. Met verschillende koppelingen voor verzending, voorraadbeheer en marketing is deze webshop klaar voor de toekomst.

Bekijk Swiss Clean
CAO Toneel en Dans

Website & Headless WordPress CMS

CAO Toneel en Dans

Een interactieve CAO-website voor de toneel en dans sector

NAPK en De Kunstenbond zochten naar een manier om CAO-informatie toegankelijk en begrijpelijk te maken voor iedereen in de sector. Ze wilden een website op maat die visueel aantrekkelijk, eenvoudig te beheren en gebruiksvriendelijk is voor iedereen.

Bekijk CAO Toneel en Dans
De Zorgsprekers

WordPress & Marketing website

De Zorgsprekers

Omdat het om de inhoud gaat.

Een website waar Zorgsprekers worden uitgelicht en geboekt kunnen worden voor lezingen en bijeenkomsten over de zorg. Wij kregen de opdracht om een verouderde website te vervangen door een moderne website die schaalbaar is en past bij de doelgroep.

Bekijk De Zorgsprekers
CoachMace

Coaching platform & CRM

CoachMace

Ontwikkeld door en voor leefstijlcoaches

CoachMace is een all-in-one applicatie voor leefstijlcoaches en digitaliseert klanten administratie, facturatie en belangrijke tools zoals logboeken bijhouden en het vooraf invullen van de anamnese. CoachMace is ontworpen door leefstijlcoaches voor leefstijlcoaches en zorgt ervoor dat je in verbinding blijft staan met je cliënten.

Bekijk CoachMace
ALDU

WordPress & Marketing website

ALDU

Specialisten met passie voor bevestigingsmaterialen

Een website speciaal ontworpen voor de klanten van ALDU. Op zoek naar een verpakking van ALDU's A-merk? Bulk of private label – vanaf een omdoos tot containers, alles is mogelijk bij ALDU. De website biedt een compleet pakket aan informatie over ieder product en iedere dienst.

Bekijk ALDU
Zelfmeetkiosk

WordPress & Marketing website

Zelfmeetkiosk

Een interactieve kiosk als hulpmiddel bij preventie

De Vital zelfmeetkiosk, een product van HQ-Healthcare, is een interactieve kiosk waarin mensen hun eigen gezondheid kunnen monitoren en meten, zo kunnen eventuele ziekteverschijnselen vroegtijdig worden opgespoord. Alles over de zelfmeetkiosk is te vinden op de website en bezoekers worden aangemoedigd om contact op te nemen met HQ-Healthcare.

Bekijk Zelfmeetkiosk
Go Flexteam

Marketing website

Go Flexteam

Laten we een start maken!

Go Flexteam: de perfecte match voor werkgevers en werknemers. De website richt zich op het bereiken van nieuwe opdrachtgevers en het aanbieden van vacatures aan werkzoekenden.

Bekijk Go Flexteam
Showdesign

B2B E-Commerce

Showdesign

Creating the moment

Van zakelijk event tot audiovisuele presentatie, de perfecte muziek op je bruiloft of een complete show. Showdesign creëert gegarandeerd een bijzonder moment waar nog lang over nagepraat zal worden. Voor alle zakelijke klanten is er een op maat gemaakt online aanvraagsysteem ontwikkeld die alle aanvragen automatisch verwerkt.

Bekijk Showdesign
MA-RK

E-Commerce

MA-RK

Steel furniture as it should be

MA-RK is een meubellijn van Metaal-Art, een groep metaalbewerkers uit Amersfoort, die alles uit metaal wil halen. Op de nieuwe webshop vind je alle handgemaakte stalen producten van MA-RK!

Bekijk MA-RK
Cognicum

B2B E-Commerce

Cognicum

Life is a network!

Met de inhoud als leidraad organiseert en ontwikkelt Cognicum conferenties, netwerkbijeenkomsten, workshops en andere bijeenkomsten voor de zorg, onderwijs, overheid en multinationals. Via de custom-made bestelomgeving worden alle reizen automatisch verwerkt en afgehandeld.

Bekijk Cognicum
OostWest

Community Platform

OostWest

Thuisbasis van Amerfoortse creativiteit

Broedplaats OostWest biedt ruimte voor creativiteit. Het is de werkplek van kunstenaars en cultureel ondernemers, lokaal en (inter)nationaal talent. Op de digitale community platform kunnen leden elkaar bereiken, samenwerken en nieuwe kunstwerken delen.

Bekijk OostWest
Bombyxx

B2B E-Commerce

Bombyxx

Colors are the smiles of nature

Bombyxx is een Nederlands merk dat een exclusieve, duurzame en onderscheidende collectie mondgeblazen glas aanbiedt. De B2B webshop van Bombyxx is speciaal ingericht voor zakelijk gebruik om alle klanten gemakkelijk van de mooiste vazen te voorzien.

Bekijk Bombyxx
Metaal-Art

WordPress & Marketing website

Metaal-Art

Maatwerk met staal, zonder concessies

Echte makers, met 2 rechterhanden en scherpe ogen. Zij werken voor klanten in heel Nederland aan exclusieve interieurs. Daar hoort een prachtige website bij met een duidelijk doel: Leads binnenhalen.

Bekijk Metaal-Art
SMOOVV

E-Commerce & Abonnementen

SMOOVV

SMILE. CONFIDENT.

Sonische tandenborstels met mondstukjes op abonnementsbasis. De tandenborstels van SMOOVV geven jou een gevoel van een superieure reiniging. De website maakt het mogelijk voor klanten om zelf een abonnement samen te stellen.

Bekijk SMOOVV
Vleescentrum Enkhuizen

E-Commerce & Automatisering

Vleescentrum Enkhuizen

Kwaliteitsvlees thuis bezorgd

Vleescentrum Enkhuizen is een begrip in Enkhuizen en omstreken. Wegens succes hadden de slagers behoefte aan een online slagerswinkel waarbij de interne bedrijfsprocessen worden geautomatiseerd. Resultaat? Een hoop tijdsbesparing.

Meer lezen
Halalvlees Online

E-Commerce & Online marketing

Halalvlees Online

Halal vlees voor heel Nederland

Razendsnelle webshop voor een online slagerij met een duidelijke missie: (h)eerlijk en ambachtelijk vlees leveren voor de beste prijs.

Bekijk Halalvlees Online
Chef's Farm

Cross platform & Automatisering

Chef's Farm

From Vertical Farm to kitchen

Een cross-platform applicatie waarmee chefs door heel Nederland verse microbladeren kunnen proeven en bestellen. Meer dan vijftig soorten lokaal geteeld in Amsterdam.

Meer lezen
DashBee

Dashboard & Analytics

DashBee

Biedt startups structuur en inzichten

Een dashboard waarmee startende ondernemers bedrijfsprocessen kunnen administreren én analyseren. Alles structureel op één plek.

Bekijk DashBee
Prikkie

Mobile app & Planning

Prikkie

Snel een datum prikken

Prikkie is dé app om snel datums te prikken met vrienden en familie. Beschikbaarheid doorgeven kan via een link, zonder zelf de app te downloaden. Makkelijk hè?

Bekijk Prikkie
Digital KISSES

Wil je een
Mobiele App
laten ontwikkelen? Plan een informeel gesprek in met ons!