vacature

Kom werken als
Web Designer
bij Digital KISS!

Wij zijn op zoek naar iemand met passie voor digitale oplossingen en een mindset die bij ons past. De specifieke rol die je zult innemen? Die bepalen we samen, op basis van jouw talenten en interesses.

Eerst je droombaan ontdekken,

daarna functieprofiel bepalen.

Solliciteer bij Digital KISS

Web Designer

App Developer

UI / UX Designer

3D Web Developer

Werken bij Digital KISS

Bij Digital KISS draait het niet alleen om het hebben van de beste skills, maar vooral om passie voor digitale oplossingen en een mindset die bij ons past - we streven samen naar onze (persoonlijke) doelen en komen elke dag een stapje dichter bij succes!

"1 + 1 = 3 : When two or more forces are united, the whole is greater than the sum of its parts."

Bij Digital KISS houden we het graag simpel!

Samen werken we aan verschillende digitale projecten, waarbij we nauw samenwerken met klanten en partners om de beste oplossingen te vinden. Wij dagen onszelf voortdurend uit om telkens weer met een beter resultaat te komen. Binnen ons team is er veel ruimte om jezelf te ontwikkelen op het gebied van software development, UI/UX design, (3D) webdesign en grafisch design. Als je in één van deze vakgebieden ervaring / interesse hebt, solliciteer dan bij Digital KISS!

Hoe solliciteer ik bij Digital KISS?

Ook dit houden we graag simpel. Druk op de knop: "Hier zie ik mezelf wel werken!". Vertel ons je ervaring – ook als dit nog helemaal niets is -, schets je droombaan en licht kort iets over jezelf toe. Vervolgens nodigen wij je uit op gesprek en praten we over onze dromen én natuurlijk die van jou. Hebben we een klik, dan creëren we samen een op maat gemaakt functie profiel.

Hier zie ik mezelf wel werken!

We hebben geen pingpong tafel..

maar we zijn wel bezig met spannende experimenten, zoals 6-urige werkdagen. En weet je wat het leukste is? Bij ons wint altijd het beste idee! Wij begrijpen dat werk een groot deel van je leven uitmaakt, dus waarom zou je niet iets doen wat je echt leuk vindt? Samen gaan we op ontdekkingsreis om jouw droombaan te vinden en stellen we daaromheen jouw functieprofiel op.

PS. Als de pingpongtafel voor jou een deal breaker is, laten we er graag een voor je bezorgen! ;)

Digital KISSES

Wil je solliciteren als
Web Designer
? Vertel ons dan in het kort hoe jouw droombaan eruit ziet!