Innovatieve apps

Wij brengen jouw ideeën tot leven met moderne mobiele apps die jouw zakelijke doelen eenvoudig bereikbaar maken. Onze apps combineren functionaliteit, stijl en gebruiksgemak om jouw doelgroep te enthousiasmeren.

Onze technologie

Mobiele apps zijn de sleutel tot extra gebruikersinteractie. We benutten mobiele technologieën zoals camera's en bewegingssensoren, waardoor we interactieve ervaringen kunnen creëren voor jouw doelgroep. Kies voor Op maat met React Native voor een naadloze integratie met bestaande systemen, zoals webshops en CRM's. Of ga voor Mobile First met Flutter, ideaal als je een mobile-first aanpak hanteert, waarbij de mobiele app het voornaamste platform is.

Op maat met React Native

React Native, perfect voor op maat gemaakte apps, biedt met één codebase ontwikkeling op zowel iOS als Android, wat kostenefficiënt is. De naadloze integratie met andere webapplicaties maakt het een goede keuze voor apps die perfect samenwerken met jouw bestaande systemen.

Mobile First met Flutter

Flutter, hét robuuste cross-platform framework voor app development, laat je apps soepel draaien op iOS, Android, MacOS, Windows en verschillende browsers met slechts één codebase. Flutter is ideaal als de mobiele app prioriteit heeft, met desktop en web als extra

Wat doen we precies?

Bij Digital KISS werken we intensief met jou samen om een app te creëren die aansluit op jouw behoeften. We beginnen met een grondige analyse van jouw wensen, doelen en doelgroep. Vervolgens ontwerpen we een app die goed past bij jouw huisstijl. Uitgebreide tests op diverse platformen zorgen ervoor dat alles vlekkeloos werkt voordat de app live gaat op de App Store. Ook na de lancering blijven we betrokken en bieden we ondersteuning voor het beheer en de optimalisatie van de app, zodat jouw app functioneel en effectief blijft.

Onze werkwijze

1. Strategie

Ieder project start met strategie! Samen bepalen we wat het doel is en hoe we dit doel zo snel en eenvoudig mogelijk kunnen behalen. Hierover in gesprek blijven werkt goed en daarom sturen we op blijven praten, ook na oplevering.

2. Ontwerp

Tijdens het ontwerpproces werken we nauw samen met jou om de gewenste uitstraling en functionaliteit te definiëren, afgestemd op jouw doelgroep en huisstijl. We creëren een ontwerp dat perfect past bij jouw bedrijf en jouw doelgroep aanspreekt.

3. Ontwikkeling

We implementeren het ontwerp, waarbij we privacy, vindbaarheid, beveiliging en gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel houden. We nemen je stap voor stap mee in het ontwikkelingsproces, zodat we flexibel kunnen inspelen op veranderende behoeften.

4. Beheer

Na oplevering, begint het beheer. Onze ervaring leert dat digitale projecten die constant gemonitord en preventief onderhouden worden, een voorsprong hebben. We zijn trots op onze producten en zetten ons in om ze goed te onderhouden.

Cases

Digital KISSES

Wil je een
Mobiele App
laten ontwikkelen? Plan een informeel gesprek in met ons!