Klantvriendelijke webshops

De webshops van Digital KISS zijn ontworpen om het voor groeiende bedrijven eenvoudig te maken om producten te verkopen en klantbetrokkenheid te vergroten. We creëren een winkelervaring die klanten aanspreekt en conversies stimuleert.

Onze technologie

Onze e-commerce oplossingen zijn gebaseerd op twee krachtige technologieën: Next.js voor op maat gemaakte webshops en WordPress met WooCommerce voor een snelle livegang. Met Next.js ontwikkelen we uitgebreide webshops voor drukbezochte sites, waarbij automatisering en schaalbaarheid essentieel zijn. Aan de andere kant biedt WordPress met WooCommerce een vlotte lancering voor wie snel online wil, met flexibele uitbreidingsmogelijkheden en een kosteneffectieve instap.

Volledig op maat met NextJS

Next.js is de ideale keuze voor uitgebreide webshops. Volledige aanpasbaarheid, snelle laadtijden wat resulteert in een vloeiende winkelervaring. De SEO-vriendelijkheid verbetert de vindbaarheid op zoekmachines, cruciaal voor een succesvolle online winkel. Het framework schaalt moeiteloos en omarmt moderne technologieën voor een toekomstbestendige e-commerce oplossing.

Snel live met WordPress & WooCommerce

WordPress maakt snelle ontwikkeling mogelijk, wat resulteert in een snelle livegang, ideaal voor wie direct wilt verkopen. Met de vele mogelijkheden van WooCommerce is het perfect voor een gevarieerd aanbod aan producten en diensten. Bovendien biedt WordPress een kosteneffectieve oplossing voor een krachtige en gepersonaliseerde online winkelervaring.

Wat doen we precies?

Bij Digital KISS werken we nauw met je samen om een klantvriendelijke webshop te ontwikkelen die perfect aansluit op jouw behoeften. We beginnen met een grondige analyse van jouw wensen, doelen en doelgroep. Daarna ontwerpen we een webshop die past bij jouw huisstijl en de klant een aangename winkelervaring biedt. We testen uitgebreid om er zeker van te zijn dat alles naar behoren werkt voordat de webshop live gaat. We koppelen een CMS aan de webshop, zodat jij als admin alles kunt inzien en beheren. Ook na de lancering blijven we betrokken en bieden we ondersteuning voor het beheer en de optimalisatie van de webshop, om ervoor te zorgen dat jouw online aanwezigheid actueel blijft en jouw klanten terugkomen.

Onze werkwijze

1. Strategie

Ieder project start met strategie! Samen bepalen we wat het doel is en hoe we dit doel zo snel en eenvoudig mogelijk kunnen behalen. Hierover in gesprek blijven werkt goed en daarom sturen we op blijven praten, ook na oplevering.

2. Ontwerp

Tijdens het ontwerpproces werken we nauw samen met jou om de gewenste uitstraling en functionaliteit te definiëren, afgestemd op jouw doelgroep en huisstijl. We creëren een ontwerp dat perfect past bij jouw bedrijf en jouw doelgroep aanspreekt.

3. Ontwikkeling

We implementeren het ontwerp, waarbij we privacy, vindbaarheid, beveiliging en gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel houden. We nemen je stap voor stap mee in het ontwikkelingsproces, zodat we flexibel kunnen inspelen op veranderende behoeften.

4. Beheer

Na oplevering, begint het beheer. Onze ervaring leert dat digitale projecten die constant gemonitord en preventief onderhouden worden, een voorsprong hebben. We zijn trots op onze producten en zetten ons in om ze goed te onderhouden.

Cases

Digital KISSES

Wil je een
Mobiele App
laten ontwikkelen? Plan een informeel gesprek in met ons!