Websites op maat

Bij Digital KISS ontwikkelen we op maat gemaakte websites die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook intuïtief en snel werken. Onze focus ligt op het overbrengen van jouw boodschap en het optimaliseren van gebruiksgemak en conversie.

Onze technologie

Samen bepalen we wat de beste keuze is voor jou. We bieden de optie om een website volledig vanaf nul op te bouwen in NextJS, met volledige vrijheid in maatwerk. Dit garandeert snelle laadtijden en verbeterde vindbaarheid op zoekmachines, cruciaal voor een sterke online aanwezigheid. Ook bieden we de mogelijkheid om snel live te gaan met WordPress & Elementor, perfect voor eenvoudige websites en blogs. Hiermee kun je in korte tijd een professionele website creëren die ook nog eens SEO-vriendelijk is.

Volledig op maat met NextJS

Next.js biedt een krachtige oplossing voor snelle websiteontwikkeling met volledige vrijheid in maatwerk. Dit resulteert in snelle laadtijden en betere vindbaarheid op zoekmachines, essentieel voor online aanwezigheid. Het framework is zeer schaalbaar en ondersteunt moeiteloos groei, met moderne technologieën voor een toekomstbestendige website-ervaring.

Snel live met WordPress & Elementor

Een op maat gemaakte website met Wordpress en Elementor biedt een vlotte ontwikkeling voor een snelle lancering. Dit is perfect voor eenvoudige websites en blogs, met een gebruiksvriendelijke interface voor een professionele uitstraling en SEO-vriendelijkheid voor betere vindbaarheid. WordPress biedt een kosteneffectieve oplossing voor een unieke online aanwezigheid.

Wat doen we precies?

Bij Digital KISS werken we nauw samen met jou om een website te ontwikkelen die perfect aansluit op jouw behoeften. We starten met een grondige analyse van jouw wensen, doelen en doelgroep. Vervolgens ontwerpen we een website die naadloos aansluit op jouw huisstijl. We testen de website uitgebreid om er zeker van te zijn dat alles naar behoren werkt voordat deze live gaat. Ook na de lancering blijven we betrokken en bieden we ondersteuning voor het beheer en de optimalisatie van de website, om ervoor te zorgen dat je online aanwezigheid actueel en effectief blijft.

Onze werkwijze

1. Strategie

Ieder project start met strategie! Samen bepalen we wat het doel is en hoe we dit doel zo snel en eenvoudig mogelijk kunnen behalen. Hierover in gesprek blijven werkt goed en daarom sturen we op blijven praten, ook na oplevering.

2. Ontwerp

Tijdens het ontwerpproces werken we nauw samen met jou om de gewenste uitstraling en functionaliteit te definiëren, afgestemd op jouw doelgroep en huisstijl. We creëren een ontwerp dat perfect past bij jouw bedrijf en jouw doelgroep aanspreekt.

3. Ontwikkeling

We implementeren het ontwerp, waarbij we privacy, vindbaarheid, beveiliging en gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel houden. We nemen je stap voor stap mee in het ontwikkelingsproces, zodat we flexibel kunnen inspelen op veranderende behoeften.

4. Beheer

Na oplevering, begint het beheer. Onze ervaring leert dat digitale projecten die constant gemonitord en preventief onderhouden worden, een voorsprong hebben. We zijn trots op onze producten en zetten ons in om ze goed te onderhouden.

Cases

Digital KISSES

Wil je een
Mobiele App
laten ontwikkelen? Plan een informeel gesprek in met ons!