Intuïtieve ontwerpen

We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van gebruiksvriendelijke interfaces die aansluiten bij jouw huisstijl. We combineren aantrekkelijk ontwerp met doordachte UX-principes om ervoor te zorgen dat jouw digitale aanwezigheid positief opvalt.

Onze technologie

Welkom in onze creatieve speeltuin! Onze ontwerpen zijn mogelijk dankzij drie krachtige technologieën die de visuele ervaring naar nieuwe hoogten tillen. Sketch, onze alles-in-één tool voor UI en UX design, stelt ons in staat om ideeën soepel tot leven te brengen en betoverende gebruikerservaringen te creëren. Photoshop, onze grafische genie, helpt ons bij het bewerken van afbeeldingen en het ontwerpen van adembenemende graphics. En dan hebben we Blender, onze magische toverstaf voor 3D-design en animaties die verhalen vertellen als geen ander. Klaar om samen de grenzen van de verbeelding te verkennen?

UI & UX ontwerp met Sketch

Sketch, een veelzijdige tool, biedt ons de mogelijkheid om snel, efficiënt en flexibel te werken. Met uitgebreide functionaliteiten voor UI en UX ontwerp, logo-ontwerp, huisstijl, foto-editing en meer, zijn de mogelijkheden in Sketch oneindig. Met Sketch kunnen we met meer creatieve vrijheid werken en intuïtieve UI & UX ontwerpen leveren.

Grafisch ontwerp met Photoshop

Photoshop is een krachtige tool die ons in staat stelt om nauwkeurige en gedetailleerde grafische ontwerpen te creëren. Denk aan afbeeldingen bewerken, retoucheren, corrigeren en verbeteren en het ontwerpen van grafische elementen zoals brochures, banners, posters, visitekaartjes en andere marketingmaterialen.

3D design en animaties met Blender

Blender stelt ons in staat om verbluffende 3D-modellen, animaties en visuele effecten te creëren. Met een scala aan geavanceerde functies en tools voor modellering, texturing, animatie en rendering, kunnen we complexe en gedetailleerde 3D-projecten ontwikkelen, zoals interactieve video's en 3D winkel ervaringen.

Wat doen we precies?

Bij Digital KISS hanteren we een gerichte aanpak voor het ontwerpproces, waarbij we jouw visie omzetten naar aansprekende en functionele ontwerpen. We beginnen met een analyse van jouw behoeften en doelen, om vervolgens ontwerpen te creëren die goed passen bij jouw merkidentiteit en de beoogde doelgroep. Onze focus ligt op het ontwerpen van gebruikersinterfaces (UI) en gebruikerservaringen (UX) met behulp van geavanceerde tools zoals Sketch, Photoshop en Blender. Tijdens het ontwerpproces zorgen we ervoor dat de ontwerpen aan jouw verwachtingen voldoen en een impactvolle visuele identiteit creëren die aansluit bij jouw merk.

Onze werkwijze

1. Strategie

Ieder project start met strategie! Samen bepalen we wat het doel is en hoe we dit doel zo snel en eenvoudig mogelijk kunnen behalen. Hierover in gesprek blijven werkt goed en daarom sturen we op blijven praten, ook na oplevering.

2. Kaders

Nu dat we in kaart hebben gebracht wat het doel is en wie de doelgroep is kunnen we kaders stellen. Dit helpt om het ontwerp zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jouw huisstijl en tegelijkertijd je doelgroep aanspreekt.

3. Ontwerp

Tijdens het ontwerpproces werken we nauw samen met jou om de gewenste uitstraling en functionaliteit te definiëren, afgestemd op jouw doelgroep en huisstijl. We creëren een ontwerp dat perfect past bij jouw bedrijf en jouw doelgroep aanspreekt.

4. Oplevering

Wanneer de ontwerpen volledig zijn, is het tijd om ze toe te passen. Of het nu gaat om afdrukken op A3-formaat, integreren in verpakkingen of het samenvoegen van beelden tot een dynamische video; We passen de ontwerpen toe op de gewenste doeleinden.

Cases

Digital KISSES

Wil je een
Mobiele App
laten ontwikkelen? Plan een informeel gesprek in met ons!